Help! Bij welke rijschool moet ik lessen gaan volgen?

Eindelijk is het zover! Ik mag eindelijk mijn rijbewijs gaan behalen. Een spannende tijd kan ik melden, want ik heb er heel erg lang naar uitgekeken. Een paar vrienden van me hebben hun rijbewijs al en de vrijheid die dit geeft spreekt mij enorm aan. Ik zie mijzelf al helemaal achter het stuur zitten. Geld heb ik opzij gezet in het afgelopen jaar. Ik heb genoeg om het rijbewijs te gaan halen en ook om een eerste autootje te kopen. Niks bijzonders zal het worden hoor, ik heb ongeveer €1500,- voor een auto. Dat zal een klein tweedehandsje worden dat niet al te duur is om te verzekeren en in de wegenbelasting. Ik denk zelf aan een Honda of Toyota, je hoort altijd wel goede verhalen over die Japanse merken. Maar dat komt later, nu ben ik op zoek naar een goede rijschool. De prijs voor rijlessen moet niet te hoog worden. Ik wil hier zeker op besparen.

Eerste proefles gedaan

Gisteren ben ik een proefles gaan doen bij een autorijschool wat bij mij in de buurt is. Ze boden dit gratis aan, wat ik enorm leuk vond. Ze laten mensen kennismaken met de rijschool en de auto en zodoende kun je ervoor kiezen om een lespakket af te nemen. Ik had er een heel goed gevoel bij moet ik zeggen. De instructeur was heel erg rustig en kalm, maar sprak ook mijn taal. We hebben wat gelachen in de auto en al met al denk ik dat het deze rijschool gaat worden. Maar je gaat ook weer twijfelen. Want er zijn letterlijk honderden rijscholen bij mij in de stad, dus ik vraag me dan steeds af of ik niet nog even verder moet kijken. Aan de andere kant was deze partij gunstig geprijsd, de sfeer in de wagen was meer dan in orde en ik kan direct starten met lessen mocht ik dat willen. Heb jij nog tips voor een goede rijschool? Laat het dan in de reacties onder deze pagina weten, dat zou ik enorm op prijs stellen.